Hoppa till sidans innehåll

Omstart i Damallsvenskan

01 JAN 2020 16:06
På fredag den 3 januari är det omstart i Damallsvenskan och 19.15 är det avkast mot Nacka HK. Vi tog pulsen på tränare Fredrik Söderberg Wernheim inför matchen.
  • Skapad: 01 JAN 2020 16:06

Det är dags att kasta igång vårsäsongen och vi tog pulsen på tränare "Chippen" för att summera höstsäsongen och blicka framåt vad som komma skall.

Om du skulle börja med att summera hösten, hur skulle det låta?

"Jag har blandande känslor när jag summererar hösten, dels så tycker jag att vi har haft flertalet matcher där vi verkligen presterar en fin och bra handboll. Men å andra sidan så är det en besvikelse att vi då inte lyckats spela in fler poäng än vi gjort. Men den klaraste känslan är ändå att vi skall lyckats ta fler poäng under våren och bygga vidare på de fina prestationer vi har gjort."

 

Vad är det som kommer krävas av er för att det ska vända?

"Framför allt så är det såklart hårt arbete som krävs från samtliga, att vi fortfarande tror på oss själva och att vi kan. 

Ni möter nu Nacka HK i omstarten av serien, en lag som stod segrande mot er innan upphållet. Vad har du och säga om senste matchen?

"Det var en match som var helt och hållet Nackas från tidigt i matchen. Ett förstärkt Nacka från Skuru i och med uppehållet i SHE. Vi fick egentligen inte så mycket att stämma i den matchen varken försvar eller anfallsmässigt så det är väl egentligen inte så mycket mer vi tar med oss.

Vad tror du då om fredagens match? 

"Jag tror nog att vi får se en allorlunda match från sist där förhoppningen är att vi skall ta kommandot istället. Vi är nu på vår hemmplan och här är både trygga och bra. Vi har tränat på bra under julen och hunnit finslippa på lite saker vi har velat justera. Tror på att vi kommer genföra en bra match är stor och vi går självklart för två poäng!"

Skribent: Damer A
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info