Hoppa till sidans innehåll

Anna Nygårds förlänger med Skånela IF

07 APR 2019 10:58
Damerna har gjort klart med ytterligare en viktig pusselbit inför kommande säsong och kan med glädje presentera att spelmotorn Anna Nygårds har förlängt sitt avtal med klubben.
  • Uppdaterad: 07 APR 2019 10:58

Anna har representerat Skånela i 4 år och har stadigt fortsatt att utvecklas och har en väldigt stark säsong bakom sig där hon är en ledande spelare för damerna. Med sitt snabba skott och genombrottsstyrka samt sitt fina spelsinne så är Anna ett ständigt hot mot motståndarnas försvar.

 

Damansvarig Hans-Erik Jusslin kommenterar:

Att Anna fortsätter i Skånelatröjan är vi mycket glada över. Hon är trots sin ringa ålder, en av de mest rutinerade i laget, och har en viktig roll i laget inte bara som spelfördelare utan lika mycket som pådrivare under match och träning med sin energi och positiva inställning.

 

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim kommenterar:

Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten. Hon kommer med en stark säsong i ryggen och vi har såklart förhoppningar om att hon skall ta ytterligare kliv.

Anna är en ledare både på och utanför banan och det är viktigt att vi behåller de spelare som har varit med ett tag för denna unga trupp.

Skribent: Damer A
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info