Hoppa till sidans innehåll

God jul och gott nytt handbollsår

21 DEC 2019 14:30
Det är halvtid i säsongen och tomten väntar på att vi ska sätta oss ner och njuta av julefriden. Vi släpper fokus från handbollen ett och rundar år 2019, året där Skånela IF firade 70 år.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2019 14:30

Stora händelser på plussidan är naturligtvis kvalet till Handbollsligan i våras. Vår loppisverksamhet som varit en viktig inkomstkälla har lagts i träda efter flera år ute på Wenngarn vilket ger oss nya utmaningar bl.a.

Personligen har jag varit med i föreningen sen mitten av 70-talet. Det råder ingen tvekan om att handbollen och Skånela IF präglat stor del av mitt liv och många av mina vänner idag har jag genom åren träffat genom handbollen. 

Då som nu har idrotten alltid haft en viktig samhällsfunktion, kanske ännu viktigare idag. Jag vill tro att idrottens skola är bra och har ett gott syfte.

Som ledare lägger vi mycket tid på ungdomar i samhället. Vi får inte tappa bort oss, vi finns här för handbollen, barn och ungdomar och det allra viktigaste är att vi skapar en trygghet för dom och visar dom vägen framåt.

Den ideella kraften är livsnödvändig. Du som inom Skånela IF är eldsjäl, medlem, ledare, föräldrar, spelare, anställd eller aktiv på annat sätt vill jag tro att du investerar i tid och pengar för en god sak som du kan vara stolt över.

Slutligen vill jag säga att föreningen idag går bra efter en tuff period. År 2020 hoppas jag på många roliga, spännande upplevelser och möten med människor. Vi har alltid utmaningar. Kan vi vill vi knäcka koden till Handbollsligan, vill någon investera i en arena i närområdet, har vi lyckats locka ännu fler barn till vår verksamhet. Jag vill tro att år 2020 blir ett roligt år.

God jul och gott nytt handbollsår.

Mange.

Skribent: Magnus Larsson
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info