Hoppa till sidans innehåll

Gustav Näslund förlänger med Skånela IF.

15 FEB 2019 15:12
Skånela IF kan idag meddela att den allsidige och vänsterhänta högernian Gustav Näslund blir Skånela trogen i två säsonger till. Gustavs utveckling har verkligen tagit fart under den senare delen av säsongen.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2019 15:12

Från att ha dominerat i div 1 i inledningen har han nu på slutet också visat upp fina kvaliteter i viktiga matcher i Allsvenskan. 

Jimmy Karlssons tankar.

 ” Jag har sett Gustavs spettsegenskaper över en längre tid nu. Jag har bara väntat på att det ska släppa för honom där han hittar timing och trygghet i sitt agerande även på allsvensk nivå. Att få vara med och varit bra så länge i utvecklingslaget HF SIF har gjort honom gott. Vi har haft en tydlig och rak kommunikation att hans tid kommer och han har varit mycket tålmodig i det arbetet. På bortaplan mot Aranäs fick han chansen och som han tog den. Sen dess har han verkligen visat i flera matcher att han har på denna nivå att göra. Han förstår nog inte riktigt själv än hur bra han kan bli. Vi ska framförallt jobba med hans defensiva arbete de närmsta åren och med detaljer i hans anfallsspel. Dessutom har han mycket kvar att jobba på i sin fysik där han behöver bli lite tyngre för att ta ytterliga kliv. Att Gustav väljer att förlänga gör mig mycket glad, det sänder signaler att vi vill fortsätta vårt arbeta framåt, och att vi inte är nöjda med att husera i toppen av Allsvenskan.”

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info