Hoppa till sidans innehåll

Herrlaget stänger försäsongen del 1 och tackar också några som lämnar oss.

28 JUN 2019 13:48
En lite förkortad försäsong del 1 på grund av kvalspel avslutas idag fredag den 28 juni. Sex veckors tuff träning har genomförts på ett bra sätt där stor fokus legat på uppbyggnads-träning, där vi främst jobbat på att bli starkare och mer uthålliga.
  • Uppdaterad: 28 JUN 2019 13:48

Kanske inte den roligaste delen av säsongen men ack så viktig. En bra grund har byggts upp och den kan vi luta oss mot i augusti när vi riktar om fokus mot mer grenspecifik träning och taktiska och tekniska delar. Vi har nu fem veckor ledigt från kollektiva träningspass att se fram emot och vi kommer starta upp igen den 3 augusti. Trevlig sommar!

 Jag skulle vilja passa på att tacka de spelare och ledare som inte kommer vara med oss nästa säsong och som inte än uppmärksammats från klubbens sida än.

Jesper Byström:
Väljer att lägga skorna på hyllan efter sin korsbandsskada han ådrog sig i slutet av säsongen. Han har vart Skånela trogen sedan barnsben men satsar nu på arbete och studier. Jag hoppas på att Jesper hittar tillbaka till handbollen i någon form av ledarroll för skarpare handbollshjärna får man leta efter. Lycka till Jesper! 

Rasmus Nilsson:
Slutar med handbollen efter många år i handbollens tjänst. Kom till Skånela för fyra år sedan från HK Eskil. Rasmus har bidragit extremt mycket i det tysta och jag värdesätter hans laglojalitet extremt högt. Rasmus ska nu satsa på sitt läraryrke där han är mycket uppskattad. Precis som med Jesper hoppas jag att Rasmus tar sig an tränarsysslan för han besitter mycket fina ledaregenskaper. Lycka till Rasmus.

Alexander Holmberg:
Byter klubb till Hammarby nästa säsong. Alexander har varit i Skånela sen A-pojk och har vart med A-laget i många år men med anledning av en tuff konkurrenssituation valde vi att gå skilda vägar inför den kommande säsongen. Jag hoppas Alex får det bra i sin nya miljö och jag önskar honom all lycka i hans framtida handbollsatsning. Tack för din tid i föreningen Alexander!

Magnus Eriksson (mv-tränare) 
Slutar jobba med oss på grund av tidsbrist. Magnus är en tränare med lång erfarenhet som vi har haft stor nytta av och då framför allt våra målvakter men även jag i diskussion och tankeutbyte. Magnus kommer vara verksam i föreningen fast i en annan roll på ungdomssidan. Lycka till Magnus!

 Även Fredrik Olsson och Iris Ganibegovic lämnar oss vilket har varit känt sen tidigare.

Iris lägger efter många år skorna på hyllan efter spel i både Handbollsligan och Allsvenskan då kroppen har tagit mycket stryk genom åren. Iris kommer nu att satsa på familjen och vi tackar för de fina år Iris varit i föreningen.

Fredrik lämnar oss för spel i Handbollsligan med Lugi från Lund. Fredrik har varit hos oss i fyra säsonger och han har haft en mycket fin utveckling. Han har under dessa år varit en av våra allra viktigaste spelare. Vi är mycket nöjda med Fredriks tid här då han uppfyllt de kraven som vi anser att en elitindivid ska ha. Vi önskar Fredrik ett stort lycka till i Handbollsligan och tackar dig för din tid här i Skånela IF. 

Skribent: Jimmy Karlsson
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info