Hoppa till sidans innehåll
Foto: BINGOFOTO.se MAGNUS GRANHAGEN

Inför den tredje kvalmatchen

05 APR 2019 09:54
I skrivande stund sitter vi återigen i bussen ner mot sydligare breddgrader. I bagaget har vi 22 st förväntansfulla spelare, ledare och busschaufförer.
  • Skapad: 05 APR 2019 09:54

Det har nu gått en vecka från den förra drabbningen som då tyvärr ledde till förlust. Allt som hände i den matchen är nu i historia men självklart finns det massor att ta med sig från den matchen. Veckan har präglats av reflektion och diskussion kring taktiska detaljer. Det har varit ett bra fokus och en god stämning på alla träningar och vi ser återigen fram emot att åka ner till Göteborg för att göra en bra prestation.

Vår tro på att vi kan slå Önnered har förstärkts efter förra mötet. Ser man till spelet är vi inte långt ifrån. Det handlar nu om att fortsätta göra de bra sakerna oftare samt att slipa bort misstagen. Att kämpa och fightas ligger i vårt DNA, det är typ som att andas för oss. Det kommer vi bara göra!

Självklart ligger favoritskapet hos Önnered, det är vi medvetna om. Dom har egentligen allt att förlora. Både vi och dom vet att vid bortavinst vid dagens möte är det vi som har matchboll hemma i Vikingahallen Annandag påsk.

Hoppas alla ni Skånelaiter rattar in GP.se eller tar er till O’Learys för att stötta oss. Ni riktiga fanatiker får gärna ta er till Göteborg:)

Nu kör vi!!

// coach Karlsson

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info