Hoppa till sidans innehåll
Job: 201920-Idrott-F�rening-Sk�nela Handboll Group: DAMER A

Inför: Seriepremiär för damerna

30 SEP 2019 11:32
Premiären är äntligen här! Efter en lång försäsong med fysträning och sedermera träningsspelande så skall det bli väldigt skönt och roligt att dra igång denna säsong.
  • Skapad: 30 SEP 2019 11:32

Vi har till denna säsong fått behålla en hel del från föregående säsong men har också kryddat det med en del nytt. Främst med talangfulla tjejer från egna led eller från grannklubbar i Uppland. Vi har kunnat träna in dem i vårt sätt att spela på ett bra sätt och känslan är god när nu allvaret skall börja.

 

Dagens motstånd står Kristianstad HK för och är ett lag som spelade i SHE ifjol vilket gör dem till en ny bekantskap för vår del.

En premiär är alltid lurig då man endast har träningsmatcher att analysera och KHK har en del nytt från tidigare säsonger. Så mycket av tisdagens fokus ligger på oss själva och vår egen prestation. Vi går in till denna match med respekt men kommer att gå för samtliga poäng det spelas om. I vår hemmaborg så är det inga lag som kommer att åka hem med några poäng utan att vara beredda att offra en hel del för det kommer vi att göra. 

 

Denna goda inställning präglar också vår målsättning med säsongen där vi kommer att ta en match i taget, där vi alltid går in med inställningen att vinna och maximera prestationen av lagets kapacitet.

 

Jag hälsar er här med välkomna att dela säsongen 19/20 med oss och känn er hjärtligt välkomna till Vikingahallen för att stötta oss!

 

Skånela IF - Kristianstad HK, Avkast 19.15

 

// Fredrik Söderberg Wernheim

Skribent: Fredrik Söderberg Wernheim
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info