Hoppa till sidans innehåll

Inför Skånela IF - Amo HK

29 NOV 2018 23:12
Vi kommer från två raka segrar mot lag från de nedre regionerna av serien. Två nödvändiga vinster eftersom vi vill fortsätta vara med och slåss om topplaceringarna i allsvenskan. Detta har medfört att stämningen de senaste träningarna varit på topp.
  • Skapad: 29 NOV 2018 23:12

Helgens match går av stapeln mot Amo HK från de djupaste delarna av Småland. Amo har hittills blandat och gett lite. Man har i sina bästa stunder briljerat och spelat en mycket fin och energifylld handboll. Men dalarna har också varit djupa emellanåt. Att vi har stor respekt för dagens motståndare är verkligen ingen överdrift. Spelare som Daniel Steen, Niklas Andréasson och vår egen skånelait Erik Karelius besitter höga kvaliteter.

Lika stor respekt som vi har för Amo är tron på vår egen kapacitet. Vi vet att vi kan slå alla lag i allsvenskan i våra bästa stunder så självklart går vi för seger även idag. Vi ska fortsätta med det fina och fartfyllda anfallsspelet som vi haft de senaste två matcherna. Vi behöver däremot steppa upp försvarsspelet jämfört med senast mot Anderstorp annars kommer det att bli riktigt tufft.

Jag hoppas för övrigt på att ni i publiken tar i och kämpar i den här matchen också. Ni är så viktiga för oss. Gör er idag förtjänta av ryktet som Stockholms bästa handbollspublik.

Nu kör vi!!

Väl mött!!

// coach Karlsson

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

*** 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info