Hoppa till sidans innehåll

Inför Skånela IF - HK Varberg

25 JAN 2019 09:35
Vår åttonde raka seger kom i förra omgången på bortaplan mot Tyresö. På förhand en lite ”äcklig” match som jag var lite orolig över. Vi tog oss an uppgiften på ett mycket bra sätt och fick med oss två pinnar och tio plusmål. En mycket stabil insats.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2019 09:35

Nu väntar en betydligt tuffare motståndare i HK Varberg som i skrivande stunds befinner sig på andra plats i herrallsvenskan med en match mindre spelad. En motståndare med en otrolig bredd i sin trupp där många besitter en stor rutin av spel på hög nivå. Det är ett fysiskt och tungt lag som ofta nöter ner sina motståndare. Varberg är också mycket samspelta då många av deras bärande spelare har spelat med varandra i många år.

För vår egen del handlar det om att få ihop helheten i denna match. Alla våra faser i spelet behöver ligga på en hög nivå för att vi ska kunna störa Varberg. Att vi sätter taktiken och underkastar oss den på bästa sätt. Vi har självklart en stor respekt för dagens motståndare men ser vår möjlighet att välta ytterligare en av de stora björnarna i denna serie.

Veckans träningar har blivit lite störda av småskador och sjukdomar. Detta tillhör spelet så jag är inte orolig att vi kommer kunna behandla det. Vi har så pass många fina handbollsspelare och kompetens i gruppen så vi kommer lösa det och vara väl förbereda till avkast.

Nu kör vi Vikingahallen!

Väl mött!!

// coach Karlsson

Handboll skall ses live men för er som inte kan komma till Vikingahallen sänds matchen också live via SolidSport och nedanstående länk: 
https://solidsport.com/skanela-if-herrar

Vi kommer även att livesända damernas match mot HK Aranäs via nedanstående länk:
https://solidsport.com/skanela-if-damer

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info