Hoppa till sidans innehåll

Inför Skånela IF - IF Hallby HK

08 FEB 2019 16:24
Vi kommer från två mycket tuffa matcher som båda tyvärr lett till förlust. Vi är absolut inte nöjda med detta och vi vet att vi kan så mycket bättre än det vi visat upp mot Varberg och senast mot Rimbo.
  • Uppdaterad: 08 FEB 2019 16:24

Revanschlustan har brunnit inom oss hela veckan och vi har gjort extremt bra träningar hela veckan. Intensiteten, fokuset och det fysiska spelet har verkligen vart på plats. Jag hoppas nu också att vi kan få ut det i matchsituation också.

Nu väntar återgiven en mycket tuff motståndare i Hallby som befinner sig på tredje plats i herrallsvenskan. En motståndare med en otrolig bredd i sin trupp där många besitter en stor rutin av spel på hög nivå. Det är ett kvickt och springande lag som ofta springer sönder sina motståndare. I Hallby hittar vi också flera kända ansikten som jag vet har Skånela och Vikingahallen nära sitt hjärtan. Välkommen tillbaka Jesper Östlund, Andreas Söderman och Oskar Hedvall.

För vår egen del handlar det om att visa karaktär och mod i denna match. Vi behöver underkasta oss taktiken och vi behöver spela med större energi jämfört med de två senaste insatserna. Vi behöver bli svårare att göra mål på och det får vi genom vårt desperata och aggressiva arbete. Kontringsspelet är också en nyckel och vi behöver hitta lägen att springa på dem för att få de lätta målen. Lyckas vi med de detaljerna finns det stora chanser att vinna denna match. Vi har självklart en stor respekt för dagens motståndare men ser vår möjlighet att välta ytterligare en av de stora björnarna i denna serie.

Till sist vill jag be er alla som tänkt komma och titta på matchen. Kom inte bara för att titta, kom för att bidra, stötta och heja. Så tar vi två poäng tillsammans!!

Nu kör vi!!

Väl mött!!

// coach Karlsson

Handboll ska ses live men för er som inte har möjlighet att komma till Vikingahallen i eftermiddag kommer vi att livesända matchen via nedanstående länk:

https://solidsport.com/skanela-if-herrar

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info