Hoppa till sidans innehåll

Jesper Östlund lämnar herrlaget efter säsongen

2018-02-11 16:30
Vi har nu mötts av ett tråkigt besked att Jesper Östlund gör sin sista säsong som tränare för Skånelas herrlag.
  • Uppdaterad: 2018-05-12 22:17

Jesper har i dagarna gjort klart som huvudtränare för allsvenska IF Hallby med start från och med nästa säsong.

Peder Nielsen:
- Det är självklart tråkigt att Jesper lämnar Skånela där han har haft en karriär både som hyllad spelare och de senaste säsongerna som tränare för herrlaget tillsammans med Jimmy Karlsson. Jag tror att det finns alla förutsättningar för att Jesper med sitt kunnande och sin höga ambitionsnivå kommer att lyckas i sin nya roll som tränare i Hallby och jag önskar honom ett stort lycka till i den nya utmaningen.

Jesper Östlund:
- Det är blandade känslor hos mig just nu, å ena sidan är jag oerhört lycklig att jag har fått den här möjligheten och utmaningen att bli huvudtränare i en elitklubb på frammarsch, å andra sidan gör det verkligen ont i själen att lämna klubben i mitt hjärta. Jag har så många fina minnen härifrån som jag kommer titta tillbaka på med glädje! Jag önskar min moderklubb, mina spelare och min kompanjon Jimmy Karlsson all lycka i framtiden och jag är övertygad om att klubben har alla möjligheter att ta nästa steg på handbollskartan!
Nu är allt fokus hos mig att avsluta den här säsongen på ett så bra sätt som möjligt och det vore verkligen pricken över i:t att få avsluta med ett kval till Handbollsligan med gänget!

Vi önskar självklart Jesper all lycka i sin framtida tränarkarriär och hoppas han en dag återvänder till Borgen i de rödvita färgerna!

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

ERBJUDANDE FRÅN

 

  

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Vikingavägen 2
19550 Märsta

Kontakt:
Tel: 08-591 133 33, 08-591 184 74
Fax: 08-591 133 77
E-post: This is a mailto link

Se all info