Hoppa till sidans innehåll

Jimmy Karlssons tankar efter förlusten mot HK Varberg och inför Upplandsderbyt mot Rimbo HK.

30 JAN 2019 22:14
Efter att jag fått samla mig efter besvikelsen och efter att jag fått analysera matchen mot Varberg i lördags så är det i ärlighetens namn inte så konstigt att vi förlorar.
  • Skapad: 30 JAN 2019 22:14

Har man 14 fler tekniska fel än sin motståndare är det inte lätt att vinna handbollsmatcher. Sen finns det absolut många andra delar i spelet som tyvärr inte heller klaffade men den stora och primära anledningen till förlusten är de allt för många och enkla tekniska felen vi har. Varberg straffar oss skoningslöst och gör 11 mål i kontringsfasen som konsekvens av detta. Vi möter en för dagen bättre motståndare och det bara att acceptera och gratulera Varberg till en väl genomförd match.

För oss handlar det nu om att inte misströsta utan det är bara ”påt” igen.

”Efter stora nederlag väntar stora segar”

Därför ser jag och laget fram emot fredagens Upplandsderby ännu mer än vanligt. Vi var många som var långt ifrån vårt bästa jag senast och vi vill nu därför bevisa att vi är ett bra handbollslag som kan mäta oss med och slå de bästa i denna allsvenska i år. Framförallt vill vi göra en bättre prestation. Självklart är Rimbo på bortaplan en tuff motståndare och det blir nästan alltid tajta drabbningar. Vi har slagit dem en gång i år så vi vet vad som krävs av oss för att göra det igen. Rimbo har visat fin form nu på slutet och vann senast på bortaplan mot hemmastarka Kungälv på ett imponerande vis. Vi behöver åka till Rimbo på fredag och tro på vår idé och taktik och också genomföra den på ett bra sätt och inte låta oss styra oss in i den klassiska ”Rimbofällan”.

Jag hoppas på en fin handbollsmatch och en publikfest där så många Skånelaiter tar sig till Rimbo på fredag för att stötta oss.

Matchen startar 19:00 så försök vara där i god tid så att du får plats.

Väl mött..

// coach Karlsson

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info