Hoppa till sidans innehåll

Jimmy Karlsson tankar inför den dramatiska avslutningen av herrallsvenskan.

08 MAR 2019 17:42
Med tre omgångar kvar av allsvenskan lever den i högsta grad fortfarande. Det är egentligen fight kring alla streck och jag är övertygad om att det kommer vara det ända in till sista omgången.
  • Uppdaterad: 08 MAR 2019 17:42

Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad.

För vår egen del har vi satt oss själva i en fin position inför avslutningen. Vi har det helt och hållet i våra egna händer med ett litet övertag poängmässigt och målmässigt. Vi avslutar de tre sista omgångarna med två raka hemmamatcher mot Kungälv nu på söndag och Lindesberg hemma på onsdag. Därefter spelas sista omgången på bortaplan mot Västerås. Tre viktiga och tuffa matcher men absolut matcher vi har goda chanser i om vi hittar nivån.
Vi har de senaste veckorna inte presterat på den nivån den vi vill vara. För oss handlar det nu om att hitta tillbaka till den fina handbollen vi vet att vi kan spela. Att gilla läget och ta vara på chansen vi skapat åt oss själva.

Som sagt tar vi oss an Kungälvs HK på söndag. Det är ett formstarkt Kungälv som kommer till Vikingahallen med två raka vinster i ryggen. Vi förväntas oss en tuff drabbning där vi kommer sälja oss dyrt. Jag vill också välkomna Jesper Filen ”hem” till Vikingahallen. Jesper har sprungit i Vikingahallen sen barnsben och ska nu få göra det som motståndare för första gången. Lycka till men inte för mycket ;)

Hoppas ni i publiken också är med på noterna och visar upp er från er bästa sida under de två hemmamatcherna vi har kvar. Ni är så viktiga för oss!!

Tack för ordet.

// coach Karlsson

För er som inte har möjlighet att se handboll live kommer vi att sända matchen via nedanstående länk.

https://solidsport.com/skanela-if-herrar

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

*** 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info