Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning från ordförande

21 DEC 2018 16:57
En julhälsning från ordförande Magnus Larsson
  • Uppdaterad: 21 DEC 2018 16:57

Vintersolståndet är här, soltimmarna blir fler och föreningen lever mer än någonsin. Vi har gnuggat på since 1949 och kommande år fyller föreningen 70 år. Själv har jag följt med handbollsföreningen sen mitten av 70-talet då jag var liten grabb. Enkelt kan vi väl säga att åren går. Min känsla är att vi på många sätt är en riktigt bra, passionerad, hungrig handbollsförening som ständigt vill framåt.

Visst är vi bra på många sätt men vi har också problem att jobba med. I somras eller tidigare än så backa vår ekonomi till en farligt låg nivå. Styrelsens främsta arbete var att ta fram en plan och lägga fram en trovärdig budget att jobba efter för att få upp föreningen på fötter igen. Min bedömning idag så här i halvtid är att vi kommer klara budget och kanske bättre än så. Vi är fortsatt krismedvetna och vi har våra utmaningar så det gäller fortsätta vända på varje krona för att uppnå en stabil ekonomi. Ett tufft och kreativt arbeta är på väg att leda oss i rätt riktning.

En mycket viktig grundpelare i verksamheten är att ha kul på vägen och vi har förhållandevis en bra miljö i Vikingahallen, det är viktigt att säga. Vi är många passionerade glada ledare som jobbar för handbollen, föreningen och främst våra ungdomar. Tillsammans skapar vi en härlig atmosfär som gör det kul att vara och verka i. Jag ser glöden i senior trupperna, välorganiserade ungdomsavslutningar, jag känner doften a nygräddade bullar och hör jublet från läktarna, jag läser och ”gillar” i våra sociala flöden och nynnar omedvetet på ”känslan av att vinna…”.

Ett stort tack till alla medlemmar, ledare, spelare, personal med flera.

God jul och ett gott nytt år.
Ordförande Magnus

Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info