Hoppa till sidans innehåll

Ny hemmamatch för herrarna på söndag!

05 OKT 2018 23:07
Vi går in i slutet av den fjärde tävlingsveckan och den fjärde omgången av herrallsvenskan ska avgöras där ni får se en match mellan Skånela IF - OV Helsingborg.
  • Skapad: 05 OKT 2018 23:07

Efter en rafflande hemmapremiär med mycket nerver och en bortapremiär som inte bjöd upp till dans så har vi efter det studsat tillbaka genom en bra prestation borta mot Kungälv. Nu står vi inför en väldigt spännande och tuff utmaning i Kulturplats Vikingahallen då OV Helsingborg kommer på besök. 

Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på. 

Motståndet är favorittippade, tunga och rutinerade Helsingborg och pratar man med experter och oddssättare så är det många som skulle sätta sin peng på bortavinst i denna match. Helsingborg har ett gäng spelare som i flera år har spelat både i Allsvenskan och Elitserien i bland annat Linus Nilsson, Oskar Hansson och Micke Andersson. 

Vi kommer från en positiv träningsvecka där vi haft lite extra energi efter vinsten borta mot Kungälv. Vi börjar få alla pusselbitar på plats i lagbygget och kan nu jobba med lite mindre detaljer för att kunna utveckla vårt spel. Vi vet att alla matcher i serien kommer vara tuffa men vi vet även, att om vi har en bra dag så blir vi jobbiga att möta. 

Vi har full respekt för motståndarna och vet att det kommer krävas en prestation över 2*30 minuter som hittills måste vara den bästa för i år om vi ska kunna stå som vinnande lag. Men som jag har sagt många gånger förr så är det jobbigt som motståndare att komma till Vikingahallen och ”bara” plocka hem 2 poäng. Vi tillsammans med den fanatiska publiken lovar att detta kommer vara en spännande, fartfylld och intensiv match. 

Jag hoppas vi ses i hallen på söndag!!

Packa in mot mitten 

Kalle

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 08-591 133 33, 08-591 184 74
Fax: 08-591 133 77
E-post: This is a mailto link

Se all info