Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

04 JUN 2019 15:31
Tack för säsongen 2018-2019
  • Skapad: 04 JUN 2019 15:31

Inledningsvis vill jag bara säga att jag är väldigt stolt medlem av Skånela IF där jag som liten grabb gick med i handbollsskolan på 70-talet och sen har åren rullat på liksom. Föreningen har idag en lång historia, en kultur och ett passionerat bultande hjärta som omringas av väldigt mycket kärlek till handbollen. 

Skånela IF fyller 70 år och i min värld mår 70-åringen bra. Stort tack till styrelsen, medlemmar, ledare, personal och alla supportar för en fantastisk säsong som kulminerade i en kvalserie som grädden på moset. Vi började säsongen med ett stort hål i kassakistan och beslutsläget var mycket svårt. Men tillsammans har vi lyckats få upp ekonomin på banan igen och vi stänger böckerna i år med ett överskott i kassan. Kort sagt har vi styrfart på båten igen men det betyder inte att vi har vind i alla segel än. Jobbet fortgår med att få en bra balans i föreningen och en bra långsiktig modell att luta oss mot.

Jag vill tro att det finns massor av glöd och energi, vilja och passion bland ledare och medlemmar m.fl till att göra vår föreningen ännu bättre i framtiden. Bra prioriteringar och inte lägga tid på skit så kommer vi framåt. Hellre en sak bra än flera saker halvbra. 

Det finns många utmaningar utan att nämna något specifikt men det gäller att greppa någon så kommer vi framåt ett litet steg i taget. Var befinner vi oss om 10 år? Har vi vunnit SM guld, spelar vi i en ny arena, har vi utbildat Sveriges bästa elitdomare eller förbundskapten eller har vi adepter som avgjort final4 eller vunnit VM guld. Ingen aning. Men vi är i vilket fall en bra plats för barn och ungdomar och medborgare i samhället. 

Min personliga utmaning i nuläget är att genomföra ”En svensk klassiker” för andra gången (Vasaloppet skidor 90km, Vätternrundan 300km, Vansbrosimmet 3km och Lidingöloppet 30km) och om 10 dagar är det dags att cykla de 30 milen runt Vättern och tätt inpå ska jag simma i öppet vatten i Vansbro. Förra året blev tiden 12h på cykeln och 1,15h i simning och jag hoppas att kunna göra det lite bättre i år. Det är ingen omöjlighet. Jag har förberett mig väl med ca 80 mil träning på cykeln och mer därtill men det är några meter kvar i bassängen. Faktorer som väder och material spelar roll och jag hoppas gudarna är med mig när det gäller. 

Avslutningsvis är det årsmöte ikväll och jag har under det gånga året varit ordförande. Om stämman så önskar är jag tillgänglig för ytterligare en utmaning 1 år framåt. 

Hoppas ni har kul på vägen fram. 

Trevlig sommar!

 

Magnus Larsson,

Ordförande Skånela IF

Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info