Hoppa till sidans innehåll

Otrolig vändning av resultatet

10 JUN 2019 19:51
Skånela har vänt den negativa trenden och styrelsen med ordförande Magnus Larsson i spetsen kunde på föreningens årsmöte visa upp en ekonomi i balans efter ett par tuffa år.
  • Skapad: 10 JUN 2019 19:51

Med en tuffare kostnadsbudget att förhålla oss till och en positiv trend i marknadsarbetet har vi lyckats skapa ett nödvändigt överskott - bättre än förväntat. Tillsammans har vi varit krismedvetna, något hela föreningen respekterat, och känslan är att alla inblandade har dragit åt samma håll vilket naturligtvis är en styrka. 

De anställda har bl.a gått ner i arbetstid och idéella krafter har fått kavla upp armarna. Vi har många lojala samarbetspartners som bidrar i stort och smått som kommer och går och kommer tillbaka. I en tid som denna är känslan att vi kommit närmare varandra och intäkterna har ökat under året. Det är ingen tvekan att en förening idag måste jobba in intäkterna, inga pengar regnar ner från himlen. Det krävs engagemang från alla fronter i stort och smått där alla måste bidra. Engagemang ger resultat, man måste bara älska det annars blir det jobbigt. 

I inledningen av förra säsongen stod föreningen med en tom kassa och frågorna var väsentligt fler än svaren och vi visste inte vilken väg vi skulle behöva gå. Känslan där och då i jämförelse med nu är miltals från varandra och jag är stolt över vad vi kan göra tillsammans.

I vår förening precis som andra finns det alltid utmaningar och arbetet fortsätter kommande år med bl.a att stabilisera ekonomin mer långsiktigt, förbättra arbetsordning för styrelsen för bättre kontinuitet i styrelsearbetet. 

På årsmötet omvaldes större delen av styrelsen och ordförande. Eldsjälen Hans-Erik Jusslin kliver av efter flera år av fantastiskt jobb i föreningen och kommer vara saknad med tanke på den tid han lagt ner på föreningen och sitt brinnande hjärta för handbollen. Nyvald in i styrelsen är Sofia ”Nypan” Petersson bekant som fd elitspelare i damlaget. 

Magnus Larsson
Ordförande Skånela IF

 

Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info