Hoppa till sidans innehåll

Robert Ladan fortsätter att springa fort i Skånela

10 MAJ 2019 09:00
Vi kan idag meddela att nästa viktiga pusselbit är på plats. Vår v6a Robert Ladan och Skånela är överens om ett fortsatt samarbete.
  • Skapad: 10 MAJ 2019 09:00

Robert har denna säsong dragit ett mycket tungt lass på vänsterkanten. Genom framförallt sitt snabba kontringsspel har han varit en av de största anledningarna till att herrarna gjort de fina resultaten. Med Robert på vänsterkanten bildar vi nu en härlig mix av rutin, ungdomlig entusiasm men framförallt hög kvalité då både Isak Wallin och Karl Dahlqvist också finns på den kanten. Robert besitter också fina ledaregenskaper på plan och i omklädningsrummet som vi värdesätter högt. 

Jimmy Karlssons tankar 

 ” Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen. Ladans kontringsspel är ju sylvasst vilket vi har haft stor nytta av denna säsong. Att ha allsvenskans kanske bästa kontringsspelare i Skånela IF känns väldigt bra. Även fast Ladan vart med ett par år nu har han fortfarande stor utvecklingspotential i läget och det ska vi fortsätta arbeta med tillsammans. Han vet vad det handlar om och vi känner varandra väl vid det här laget och jag vet oftast vad jag får av han. Han tar också mycket plats i verbala i laget vilket är mycket viktigt för mig.” 

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info