Hoppa till sidans innehåll

Skånelas P02 räckte inte hela vägen fram till steg 5

12 MAR 2019 15:37
I helgen avgjordes steg 4 för P16. Skånelas P02 åkte ner till Ystad och för att kämpa om en plats i USM's Finalsteg.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2019 15:37

Tränare Marcus Nilsson sammafattar helgen; 

Vi åkte ner till Ystad med allt att vinna och skulle försöka ge alla lag en ordentlig match. Och helgen kunde inte börja bättre vis efter vinst mot Alingsås där vi står för en grym insats och visar på god moral i laget. Vi kämpar och sliter i 50 minuter vilket resulterade i en 2måls vinst.

 

Söndagmorgon och match mot Ystad IF där vi går in i matchen med stort självförtroende och känner att vi har en bra chans att vinna. Det blir en svängig match rakt igenom där båda lagen tar över taktpinnen ifrån varandra. Med ett bra försvar o MV spel lyckas vi gå om i slutskedet av matchen och lyckas vinna tillslut.

 

En avgörande match mot Kristianstad där vi behöver en poäng för att säkra gruppsegern och avancemang till steg 5. Får en dålig start på matchen där vi direkt hamnade i underläge med 0-3 men vi fortsatte jobba på med det som har funkat och lyckas komma in i matchen och ha en ledning med 12-9 i paus. Kristianstad kliver upp i högre försvar och får bra utdelning på det och vinner tillslut med 1 boll. Tyvärr för våran del så är vi inte tillräckligt noggranna och skarpa i för många avgörande situationer där vi missar straffar, frilägen och gör lite för många tekniska fel. Små marginaler som gör att vi kommer tvåa i gruppen och inte lyckas ta oss vidare till Steg 5.

Just nu finns det en stor besvikelse och tomhet i laget men jag tror när detta har lagt sig efter ett par veckor så förhoppningsvis kommer vi känna en stolthet över vår prestation denna säsong. Tack till alla som stöttade på hemmaplan och framförallt till er som tog er ner till Ystad och hejade på oss!

Grattis Alingsås till avancemanget!

Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

*** 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info