Hoppa till sidans innehåll

Talangfull högernia klar för Skånela IF

19 JUN 2019 12:00
Skånela IF och herrorganisationen kan idag meddela att högernian Marcus Lennernäs är klar för klubben. Marcus är endast 17 år och spås en ljus framtid. Han kommer från Uppsala och har hela sitt handbollsliv spelat i Uppsala HK.
  • Skapad: 19 JUN 2019 12:00

Han är en utpräglad skytt med en bra längd och mycket fint hoppskott. Han besitter också en fin känsla, tajming och speluppfattning trots sin unga ålder. Marcus kommer kliva in i Skånelas herrtrupp men kommer framförallt spela i vårt utvecklingslag i div 1 norra. Ett bevis på Marcus kompetens är att han i sommar ska representera det svenska ungdomslandslaget i European Open under Partille cup.  

 Jimmy Karlssons tankar

” Att en sån exceptionell talang som Marcus väljer att ta klivet till oss i detta läget känns mycket bra. Ett mycket klokt beslut av Marcus tycker jag. Marcus kommer att må mycket bra av att hamna i den miljön som just nu finns hos oss. Att som 17 åring få träna med duktiga äldre spelare och sen samtidigt få spela massor i div 1 kommer skjuta hans utveckling ordentligt i rätt riktning, det är jag övertygad om. Marcus har massa fina kvaliteter där hans hoppskott är hans vassaste gren. Han är också oerhört intresserad och nyfiken på taktiska detaljer på en ovanligt hög nivå för en 17 åring, vilket är mycket bra. Marcus har också massor att utveckla så klart. Det defensiva arbetet är något vi kommer arbeta hårt med. Dessutom behöver han göra en resa fysiskt och den resan har han redan påbörjat”

Marcus kommentar

”Skånela känns som ett naturligt steg i min handbollskarriär och en stor chans för mig att kunna utvecklas i en bra miljö både med A-truppen och utvecklingslaget. Jag vill utvecklas så mycket som möjligt och ta nya kliv som handbollsspelare, framförallt med den fysiska delen och mitt försvarsspel”

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info