Hoppa till sidans innehåll

Tappad poäng hemma mot Torslanda.

25 FEB 2019 12:27
28-28 blev slutresultatet efter en energifattig och onödigt tappad poäng hemma mot mittenlaget Torslanda.
  • Skapad: 25 FEB 2019 12:27

Att handboll handlar mycket om sin egen och lagets inställning inför uppgiften är ingen överdrift. Tyvärr hamnar vi i den fällan för andra matchen i rad.
Efter inledande 3-0 efter tre min känns det som att hela laget och hallen får känslan av att detta blir en så kallad ”Walk in the park”, denna match städar vi av snabbt. Men ack så fel vi fick. Torslanda gör en taktisk bra match och utnyttjar sina styrkor på ett fint sätt. Men framför allt tar dom vara på våra a-pojksmisstag. Dom straffar oss till max på våra enkla tekniska fel och missade avslut. Dessutom har dom många marginaler med sig i slutet av matchen när det ska avgöras, men dom marginalerna förtjänade dom. Dom
ville helt enkelt vinna mer än oss. Vi har självklart en del fina insatser i mörkret. Jag tycker våra kantspelare kommer till mycket lägen och gör mycket mål vilket är bra. När vi väl får dom uppställt bakåt står vi bra bakåt. Alexander Holmbergs inhopp sista tio minuterna är bra.

Vi kommer behöva rannsaka oss själva inför de sista omgångarna av allsvenskan. Vi behöver ta ner oss själva från de höga piedestalerna vi satt oss själva på och börja arbeta hårt, hårdare än vi någonsin gjort denna säsong. Vi behöver börja fokusera, slita och kämpa på träning. Alla genvägar och latmaskar ska förintas. När vi börja göra det jobbet ordentligt, då kommer också segrarna komma. Det lovar jag!!

// coach Karlsson

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

*** 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info