Hoppa till sidans innehåll

Två trotjänare med stora röda hjärtan förlänger!

15 MAJ 2019 13:04
Vi kan idag med stor glädje meddela att lagkapten och M6 Isak Nielsen och H6 Yosef Rahali blir kvar i Skånela IF.
  • Skapad: 15 MAJ 2019 13:04

Isak går in i sin tredje säsong som lagkapten och har varit en del av mittblocket i många säsonger nu. Med sin rutin kommer Isak vara en mycket viktig del i Skånelas lagbygge under säsongen 19/20. Isak har på allvar visat under kvalspelet att han har en mycket hög högstanivå. 

Yosef har varit ryggraden i herrarna nu i många år. Han har varit vårt lås på h2 i defensiven och en av de stora anledningarna till vårt fina försvarsspel. Yosef är extremt pålitlig och har varit det under många säsonger nu. Yosef drabbades av en allvarlig fotskada i sista kvalmatchen men har stora förhoppningar att vara tillbaka till september.

Jimmy Karlssons tankar.

” Att Isak och Yosef förlänger är självklart mycket välkommet och mycket glädjande. Jag känner dom och deras styrka mycket väl då vi arbetat tillsammans i många år nu. Dom vet hur jag vill spela handboll och med deras kompetenser och rutin får vi en trygghet i truppen. Med dessa två i laget spänner vi musklerna ordentligt inför nästa säsong. Vår ambition är att ta ytterligare kliv och fortsätta slåss om en handbollsligaplats även nästa säsong och nu känns det som att truppen börjar sätta sig. Vi har några detaljer kvar att jobba med men det ser onekligen intressant och kul ut inför nästa år”

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info