Hoppa till sidans innehåll

Veronica Wislander förlänger med Skånela IF

08 MAJ 2019 11:39
Vi kan med glädje idag presentera ytterligare en förlängning på damsidan då det nu står klart att Veronica Wislander spelar vidare i den röda tröjan även nästa säsong!
  • Skapad: 08 MAJ 2019 11:39

Ännu en viktig pusselbit för damernas fortsatta lagbygge är nu klar då lagkaptenen Veronica Wislander valt att förlänga sitt avtal med klubben. Med sin snabbhet så är Veronica ett ständigt hot för de allsvenska motståndarna och dem får alltså fortsatt se upp för vår dugtiga linjespelare.

 

Damansvarig Hans-Erik Jusslin kommenterar:

"Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet. Sedan Virre kom till Skånela har hon varit en pålitlig målskytt, hållit en hög nivå samt bidragit med erfarenhet, hög träningsmoral och ett gott humör. Jag ser fram emot många snabba kontringsmål från Virre även framöver samt att hon tar ett ännu större ansvar i vårt unga lag på och vid sidan av planen, säger Hasse Jusslin."

 

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim kommenterar:

"Som jag nämt tidigare så är det en viktigt del att vi får behålla de lite mer rutinerade tjejerna och få kontinutet i truppen. Veronica inleder nu sitt fjärde år med oss och blir en av spelare som kommer bära ett stort ansvar till kommande säsong både på och utanför planen." 

 

Skribent: Fredrik Söderberg Wernheim
Epost: Adressen Gömd

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info