Hoppa till sidans innehåll

Viktiga två poäng mot Anderstorp

26 NOV 2018 08:41
Att åka med två pinnar hem i bussen från en bortamatch är alltid skönt. Speciellt när man känner att spelet inte klaffade till 100 % men tillsammans lyckas reda ut det och vinna.
  • Skapad: 26 NOV 2018 08:41

Anderstorp bjöd verkligen upp till kamp idag. De sprang mer än vad vi hade förväntat oss och vi kom inte åt deras anfallsspel egentligen på hela matchen. Framförallt var det Niclas Närenborn som skapade problem för oss. Det är andra gången i år vi släpper över 30 mål och det är vi självklart inte nöjda med. Jag vill ändå plussa för Mathias Friströms försvarsinsats då han får ta ett stort ansvar då Isak Nielsen får lämna planen p.g.a. ett slag mot huvudet.

På den andra delen av planen var det idag desto bättre. Det var faktiskt också för andra gången i år vi lyckas göra mer än 30 mål vilket är bra. Vi har en hög procent i vårt skytte och i våra frilägen och det känns som att vi ofta kommer till fina lägen. Jag tycker att alla gör en bra anfallsmatch men Robert Ladan, Fredrik Olsson och Oskar Frank tycker jag förtjänar extra beröm idag.

Summar summarum är vi otroligt nöjda med två poäng vilket ger oss själva chansen till fortsatt agera blåslampa på de fyra topplagen.

Nu ser vi fram emot en bra träningsvecka som avslutas på lördag med en härlig hemmadrabbning med Amo. Då ser vi till att fylla hallen och skapar tillsammans atmosfären bara Vikingahallen kan göra.

// coach Karlsson 

 

Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

*** 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info