Hoppa till sidans innehåll

Golfstar


Teckna medlemskap hos vår samarbetspartner GolfStar

 

GolfStar LARGE 

För de sanna golfentusiasterna som inte vill kompromissa - Spela fritt så mycket du vill, ALLA dagar, ALLA tider och på ALLA GolfStars golfbanor i Sverige och Spanien.

 


GolfStar MEDIUM
Spela fritt så mycket du vill, ALLA dagar och på ALLA GolfStars golfbanor i Sverige och Spanien, men inte på de attraktivaste starttiderna på de mest attraktiva golfbanorna.  

 


GolfStar SMALL
Spela fritt så mycket du vill, ALLA dagar och på ALLA GolfStars golfbanor i Sverige och Spanien, men inte på de de attraktivaste starttiderna på de mest och näst mest attraktiva golfbanorna.

 


GolfStar GREENFEE

För livsstilsgolfaren som vill ha ett flexibelt spelande. En medlemsform som inkluderar fyra speltillfällen på någon av GolfStars svenska banor, alla dagar, alla tider.GolfStar 9-HOLES
För dig som, av diverse orsaker (småbarn, spelnivå, tidsbrist, sjukdom, etc) inte vill eller kan spela 18-hålsronder utan bara vill spela 9-hål i taget. Denna medlemsform ger dig möjlighet att obegränsat spela på GolfStars samtliga 9-hålsbanor: Brollsta, Bromma, Grödinge, Kyssinge, Lindö, Sundsta och Waxholm.
 

Uppdaterad: 23 AUG 2018 22:11 Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

 

 

 

   

 svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info